x

MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijbehorende producten

Ook leuk voor u?

×

Titel

Text

Gratis retourneren in NL

14 dagen bedenktijd

Binnen 2 dagen in huis

Achteraf betalen

Winkels 

Bent op u zoek naar vlotte, elegante en sportieve vrijetijdskleding? U bent van harte welkom in onze kledingwinkels in Apeldoorn en Schalkhaar. Wij zijn gespecialiseerd in 60+ mode en kijken samen naar de kleuren en stijlen die het beste bij u passen. Onze merken staan voor hoge kwaliteit en zorgen voor een tijdloze garderobe, wij verzorgen elk seizoen weer vrouwelijke collectie die makkelijk met elkaar te combineren zijn en die een goede pasvorm hebben.

Onze dames merken

Frank Walder – Dreamstar – Barbara Lebek – Micha – Olsen – Germaine – Signature – Brandtex – Setter – New Star – Relaxed by Toni – Rabe – Sensia – Robell – Sunday – Gabriella K.

Onze heren merken

Meyer broeken – Lerros – Pre End – Redmond – Casa Moda – Chris Cayne – Corin – DNR Jackets

U kunt voor onze winkels gratis parkeren. De winkels zijn toegankelijk als u slecht ter been bent en de winkels zijn ruim opgezet zodat u ook met rollator naar binnen kunt. De pashokjes zijn extra ruim, heeft u hulp nodig bij het passen? Onze kledingadviseuses staan voor u klaar. Moet de kleding aangepast worden omdat het niet niet helemaal perfect zit? Maak gebruik van onze vermaakservice.

Klik voor meer informatie en openingstijden op uw vestiging.

Apeldoorn

Schalkhaar

LancoMode Apeldoorn
LancoMode Schalkhaar