x

MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijbehorende producten

Ook leuk voor u?

×

Titel

Text

Gratis retourneren in NL

14 dagen bedenktijd

Binnen 2 dagen in huis

Achteraf betalen

Vermaak-service

In al onze winkels, ook de rijdende winkel, bieden wij u een vermaak-service aan. Van kleine ingrepen als een broek inkorten of uitleggen tot een grote ingreep als een jas smaller maken. Niets is ons te gek. Ook functionele ingrepen voor mensen in een rolstoel of bedlegerige mensen komen wij vaak tegen. Denk hierbij aan splitjes in een jas of een overhemd die aan de achterkant een klittenband sluiting krijgt. Lees hierover meer op de pagina zorgvrije kleding. 

Normaliter duurt een vermaak opdracht een aantal dagen, heeft u echter een gelegenheid de volgende dag? dan  kunnen wij vaak regelen dat de coupeuse dezelfde dag de kleding nog vermaakt en u de volgende dag op uw best op uw gelegenheid verschijnt. 

In de winkel krijgt u te horen op welke dag uw vermaakte kleding klaar is, dit is altijd na 3 of 4 werkdagen. U kunt het dan in de winkel komen halen. Geen vervoer? Indien u in een redelijke straal om één van de winkels woont komen wij uw vermaakte kleding brengen als u dit wenst, gewoon een stukje service!

Heeft u kleding gekocht tijdens een modeshow op locatie dat vermaakt moet worden dan wordt u kleding via PostNL naar u toegezonden. Dit duurt tussen de 7 en 10 dagen vanaf het aankoopmoment.