Seniorenwinkel Lanco mode

De seniorenmode winkel van Lanco mode is gevestigd in Schalkhaar(nabij Deventer). De gehele collectie seniorenmode, uitgebreider dan op de website is hier aanwezig. In de winkel kunt u uw bestelde producten ook gratis afhalen en besparen op de verzendkosten. Dus kom eens een kijkje nemen bij onze senioren modezaak aan de Oerdijk 19, te schalkhaar.

Geopend op woensdag t/m vrijdag van 09:30u tot 17:00u en zaterdag van 09:30u tot 16:00u en op afspraak. Bel ons gerust op 0570 85 71 77 of stuur een e-mail naar info@lancomode.nl.


Collecties in de seniorenwinkel

In onze winkel voor senioren vindt u zowel dames, als herenmode. Voor de senioren dames hebben wij een klassieke en vlotte lijn. De vlotte lijn in onze seniorenwinkel is van Barbara Lebek, Setter, Micha en Robell. U kunt naar hartelust kiezen uit kleurrijke shirts, truien en broeken. Jassen met vrolijke dessins en eigentijdse poloshirts. 

De klassieke lijn in de seniorenwinkel van Lanco mode is van de merken Setter, Germaine en Styles. Ook in de klassieke collectie heeft u genoeg keuze, zo bieden wij u blouses, rokken, pantalons, jassen, poloshirts en truien. De klassieke collectie bestaat uit comfortabele kleding met uitstekende pasvormen. De kleding voor gemaakt van elastische stoffen gecombineerd met natuurlijke stoffen als katoen en viscose.


Seniorenwinkel service

Onze service gaat verder! U kunt gratis parkeren voor de deur en onze winkel is goed toegankelijk voor rolstoelen. Ook hebben een invalide toilet. Indien u geen vervoer heeft hebben wij een haal & brengservice (ook voor rolstoelen), iedere eerste vrijdag van de maand en op afspraak. Bent u niet mobiel genoeg bieden wij ook een thuisservice aan. U belt en overlegd met één van de medewerkers en Lancomode komt vrijblijvend bij u langs met een klein deel van de collectie.


Vind onze seniorenwinkel in Schalkhaar via Maps: