Seniorenmode online

Lanco mode is sinds 1977 gespecialiseerd in seniorenmode. Zowel in onze fysieke winkel in Schalkhaar(nabij Deventer), als op de webwinkel vindt u onze gehele collectie mode voor senioren. De seniorenmode van nu is alles behalve saai. Frisse kleuren, leuke motieven en vlotte dessins in de shirts en broeken. Dit gaat gepaard met comfortabele kleding, goede pasvormen en vaak me een elastische kwaliteit.

Klassieke en vlotte, eigentijdse seniorenmode  

Lanco mode heeft een grote collectie zowel klassieke als vlotte, eigentijdse seniorenmode die u uiteraard goed met elkaar kunt combineren. U bepaalt zelf wat u wilt uitstralen. 

De klassieke collectie bestaat uit rokken, blouses, pantalons, poloshirt, truien en shirts van de merken Setter, Refa, Germaine, Styles en Marinello. Bij deze merken staat een hoog draagcomfort en perfecte pasvorm voorop. Ook de klassieke seniorenmode gaat met de tijd mee, zo worden de stoffen vaker van natuurlijke materialen en de mode steeds kleurrijker.

De vlotte, eigentijdse seniorenmode verjongt mee met de senioren van nu. De vlotte senioren dames kunnen hun hart ophalen bij de grote collectie shirts, poloshirts, pantalons, truien, pulls en vesten. Dit deel van de seniorenmode collectie is van de merken Setter, Micha, Lebek, Robell en WEGA fashion. De seniorenmode is kleurrijk, heeft moderne motieven maar het draagcomfort en de pasvorm worden zeker niet vergeten.

Betaalbare seniorenmode 

Seniorenmode van de merken Setter, Barbara Lebek, Micha, Robell en Germaine hebben een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Shirt beginnen bij  € 29.99, pantalons bij € 49.99 en vesten bij € 49.99. De mode voor senioren van deze merken wordt veel gemaakt van viscose in combinatie met elastan. Dit betekent fijn dragende stoffen die rekbaar en ademen. U zult er dus niet snel in transpireren en door de elastan is de kleding gemakkelijk aan te trekken en zit het zeer comfortabel. 

Seniorenmode voor heren

De seniorenmode collectie voor heren bestaat uit overhemden, pantalons, pantalons met elastische band, vesten, truien en spencers. De mode voor de seniorenman is van het merk Redmond. 

Herfst en winter
Collectie
Shop nu
Pantalons
Met elastiek
Shop nu
Setter
damesmode
Shop nu
Barbara Lebek

Shop nu
Dames pantalons

Shop nu
Winter
jassen

Shop nu
Bekijk de modeshow

Meer info
Bezoek de winkel

Meer info