Bij LANCOmode heeft u een zichttermijn van 14 dagen. Dat geldt voor al uw bestellingen vanaf het moment dat u de bestelling(en) in uw bezit hebt. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.

Controleer direct na ontvangst van het artikel of het juiste artikel geleverd is en of het bovendien onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, neem dan binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op om dit te melden. Indien u klacht gegrond is kunt u het artikel kosteloos retourneren en ontvang u uiteraard uw geld terug.

Mocht u niet tevreden zijn over uw bestelling of een deel hiervan, dan kun u het bestelde binnen de zichttermijn  retourneren. Ook actie-artikelen en artikelen uit de SALE kunt u binnen de zichttermijn retourneren. 

U bent vrij om artikelen te retourneren indien ze aan de volgende voorwaarden voldoen: 

  • binnen de zichttermijn van 14 dagen;
  • voor zover mogelijk in de originele verpakking, inclusief de originele labels;
  • compleet, niet gebruikt en onbeschadigd (het passen van kleding ziet LANCOMode niet als gebruikt);
  • met ingevuld bijgevoegd retourformulier inclusief ordernummer. 

Wat is het retouradres?

Vermeld het retouradres duidelijk op de verpakking:

LANCOMode Oerdijk 19, 7433 AE Schalkhaar

Dit is een retouradres en kan niet gebruikt worden voor correspondentie. Voor correspondentie verwijzen wij je graag naar onze klantenservice.


Hoe kan ik een of meerdere artikelen retourneren?

BELANGRIJK: bewaar svp het verzendbewijs dat u ontvangt op het moment dat je de artikelen retourneert, totdat u het totaalbedrag van de geretourneerde artikelen ontvangen hebt. Want zonder verzendbewijs worden artikelen die niet aangekomen zijn niet vergoed.