Herenpantalon met elastieke band

Heeft u ook genoeg van de joggingbroek van uw man of vader? Zou u willen dat u man of vader is een nette pantalon aan kan maar denkt u dat dit niet kan door zijn gesteldheid? LANCOmode heeft de oplossing. Een heren pantalon met elastieke band. Het gemak en comfort van een joggingbroek, de nette uitstraling van een herenpantalon

HEREN BROEK MET ELASTIEKE BAND

De heren broeken met elastiek zijn slecht € 49,99 en zijn er in de kleuren zwart, marine, beige, grijs, bruin en jeans. De broeken zijn gemaakt van polyester en zijn goed wasbaar. De elastische band van de heren is bij elke maat ongeveer nog 10 tot 15 cm uit te rekken. Aan de band zitten riemgaten zodat er een riem om de heren pantalon met elastieke band gedragen kan worden. De elastieke band kan dus bedekt worden. De broeken zijn langer van lengte. Dit is bewust gedaan zodat bij de heren de in een rolstoel zitten de broeken toch op een nette lengte zitten.

JEANS MET ELASTISCHE BAND

Uiteraard zijn er niet alleen maar oudere heren voor het gemak van deze pantalons ideaal zijn. Er zijn ook genoeg jongeren die baat hebben bij een broek met elastiek. Omdat de jonge heren er ook soms vlotter willen uit zien verkoopt LANCOmode ook jeans met elastieke band. Op dit moment is er alleen een donker blauwe denim kleur maar in het voorjaar van 2016 komt er ook een lichte jeans kleur bij. Een jeans met elastische band geeft u ook het gemak en comfort van een joggingbroek maar u ziet niet dat het zo'n broek is. De jeans met elastische band geeft u een vlotte uitstraling.

WAAROM KIEST U VOOR LANCO SENIORENKLEDING

LANCOmode is al meer dan 30 jaar gespecialieerd in mode voor senioren. Onze seniorenmode is alles behalve saai en oubollig. De mode verjongt mee met de senioren van nu. Vrolijke en modieuze kleuren worden met mooie dessins verwerkt in de shirts, blouses en truien. Er kan naar hartenlust gecombineerd worden met kleuren en verschillende stijlen, want naast de moderne is ook de klassieke seniorenmode volop aanwezig in onze collectie. Onze collectie bestaat uit blouses, twinsets, truien, shirts, bodywarmers, pantalons, rokken, polo’s, jassen en herenmode. Wij begrijpen als geen ander dat een hoog draagcomfort en een fijne pasvorm een must zijn in uw kleding. Daarom werken wij ook samen met gerenomeerde dameskleding firma's als Setter, Micha, Lebek, Germaine en Styles.

MEEST POPULAIRE PANTALONS MET ELASTIEK: