MODESHOW VOOR SENIOREN

LANCOmode organiseert al meer dan 35 jaar modeshows voor senioren. Dit doen wij in serviceflats, woonzorgcentra, verzorgingshuizen, buurthuizen en zalen in hotels. Onder het genot van een kopje koffie en een 'bijtje' (Deventer koekje) kunnen de gasten in een informele sfeer de modeshow bekijken. Onze mannequins zullen van de catwalk af komen en tussen de tafels doorlopen zodat voor alle gasten de kleding goed te zien is. De modeshow duurt ongeveer een half uur. Bekijk hieronder de video van de modeshow voor senioren.Hierna hebben de gasten uitgebreid de tijd om te winkelen in onze van te voren uitgestalde winkel. Onze verkoopsters zullen u van professioneel advies voorzien. Op locatie zullen wij ook een paskamer creëren, zodat de dames rustig kunnen passen, onze verkoopsters kunnen hier uiteraard ook bij helpen.

De seniorenmode in onze collectie verjongd mee met de senioren van nu. Frisse, modieuze kleuren en dessins worden verwerkt in de shirts, polo's, blouses, truien etc. In onze collectie hebben wij vooraanstaande merkeen als Setter, Lebek en Micha. Onze uitgebreide collectie dames en herenmode zal u verbazen. In onze collectie voeren wij maat 36 t/m 56.

Omdat niet ieder lichaam gelijk is en de maten van verschillende merken nogal kunnen verschillen hebben wij ook een vermaakservice. Wij hebben een coupeuse in dienst die de kleding voor u vermaakt. Dit doet zij voor € 10 per kleding stuk. De verzendkosten zitten hierbij in.

 


Bekijk de najaarscollectie 2020


Wilt u een leuke dag uit organiseren met een modeshow voor senioren? Dit kan in de zaal van een wooncentrum of in een zaal bij u in de buurt. u kunt contact opnemen met ons op via INFO@LANCOMODE.NL of 0570 85 71 77