SENIORENKLEDING, EEN VEELZIJDIGE COLLECTIE IN DE MOOISTE KLEUREN EN DESSINS

De seniorenkleding van LANCOmode is alles behalve saai en oubollig. Het stoffige imago dat de kleding voor senioren heeft is allang niet meer terecht. De kleding verjongt mee met de senioren van nu. Vrolijke en frisse kleuren worden met mooie eigentijdse dessins verwerkt in de shirts, blouses en truien. Er kan naar hartenlust gecombineerd worden met kleuren en verschillende stijlen, want naast de moderne is ook de klassieke seniorenkleding volop aanwezig in onze collectie.

GROTE COLLECTIE KLEDING VOOR SENIOREN

Bij LANCOmode vindt u een grote collectie kleding voor senioren. In onze maatschappij zijn er veel verschillende senioren, jonge actieve senioren maar er zijn ook klassieke senioren. Dit ziet u terug in onze collectie, klassieke rokken, pantalons, blouses en poloshirts maar ook eigentijdse, moderne shirts, vesten jassen en polo's. Het leuke is dat ook de eigentijdse en klassieke seniorenkleding met elkaar te combineren is. 


KLASSIEKE SENIORENKLEDING

De kleding voor senioren gaat met de tijd mee, maar dit wel niet zeggen dat de klassieke seniorenkleding er niet meer is. Integendeel, de klassieke seniorenkleding is een groot deel van onze collectie. Het merk Setter, voorheen Setterlady, is een belangrijk merk in de klassieke seniorenkleding collectie. Dames die het merk Setter eenmaal gedragen hebben willen nooit meer iets anders. Setter heeft al jaren de perfecte pasvorm voor zowel broeken als pantalons met een elastische band. De pantalons zijn er in lange en korte lengte en de rokken van Setter mode in klok of recht model. Ook de blouses van Setter zijn een must in de gardarobe van de klassieke vrouw. Elk seizoen weer komt Setter met nieuwe klassieke blouses in verschillende kleren. Een groot voordeel van Setter is dat de kleding kreukvrij uit de wasmachine komt. Dekleding voor senioren hoeft dus niet gewssen te worden.

Als u online klassieke seniorenkleding van Setter mode wilt kopen bent u bij LANCOmode aan het goede adres.


EIGENTIJDSE SENIORENKLEDING

Kleding voor senioren en ouderen gaat met de tijd mee. Het oubollige imago is er af. Geen bruin en beige meer maar frisse moderne kleuren. Kleuren die in de mode zijn voor jong en oud. De merken MIcha, Barbara Lebek en Inge Andersson spelen uitstekend in op de behoefte van jonge actieve senioren. Zij begrijpen dat deze senioren kleding willen die lekker en comfortabel zit maar ook vooral erg leuk is. Iedereen voelt zich lekkerder in kleding die hij of zij mooi vind. Dit geldt net zo voor senioren. Frisse kleuren, mooie eigentijsde dessins, vlotte vesten en hippe jassen. Dat is wat de jonge, actieve senioren in kleding willen zien.

VOOR EEN GROTE COLLECTIE ZOWEL KLASSIEKE ALS EIGENTIJDSE SENIORENKLEDING BENT U BIJ LANCOMODE AAN HET JUISTE ADRES.

Herfst en winter
Collectie
Shop nu
Pantalons
Met elastiek
Shop nu
Setter
damesmode
Shop nu
Barbara Lebek

Shop nu
Dames pantalons

Shop nu
Winter
jassen

Shop nu
Bekijk de modeshow

Meer info
Bezoek de winkel

Meer info