Kleding voor ouderen

Lanco mode is sinds 1977 gespecialiseerd in kleding voor ouderen. Naast de fysieke winkel bezoeken wij woonzorgcentra en verzorgingshuizen met een verkoopshow. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat ouderen bij kleding belangrijk vinden. Onze gehele collectie bestaat uit merken die speciaal geselecteerd zijn op de belangrijke kenmerken voor kleding van ouderen. Naast de looks, die zowel klassiek als vlot kan zijn, zijn het comfort en de pasvorm van groter belang.   

Comfortabele kleding voor ouderen

Het comfort is van groot belang is de kleding voor ouderen. De kleding moet gemakkelijk aan en uit te trekken zijn en u moet de kleding als ware niet voelen tijdens het dragen. De merken die wij voeren (Setter, Lebek, Styles, Micha, Germaine, Wega) zijn gespecialiseerd in comfort kleding. De kleding voor ouderen wordt gemaakt van natuurlijke, ademende materialen waarin u niet snel zult gaan zweten. Daarnaast wordt er elestan aan de keding toegevoegd waar de kleding elastische en dus rekbaar wordt. Hierdoor kan de kleding gemakkelijk aan en uit getrokken worden, blijft de kleding mooi na het wassen en valt de kleding mooi om het lichaam van de oudere. Alle pantalons en rokken van onze merken hebben een elastische band en dus geen rits of knoop. Dus pantalons en rokken voor ouderen die makkelijk aan en uit trekken zijn en geen ritsen of knopen die in uw buik drukken.

Klassieke en eigentijdse kleding voor ouderen 

De kleding voor ouderen heeft allang niet meer het stoffige imago. Geen beige en grijs meer maar een kleurrijke collectie met leuke prints en motieven. Uiteraard wordt de klassieke kleding voor ouderen niet vergeten maar ook deze collectie heeft kleur en kan gemakkelijk gecombineerd worden met de vlotte kleding voor ouderen. 

Herfst en winter
Collectie
Shop nu
Pantalons
Met elastiek
Shop nu
Setter
damesmode
Shop nu
Barbara Lebek

Shop nu
Dames pantalons

Shop nu
Winter
jassen

Shop nu
Bekijk de modeshow

Meer info
Bezoek de winkel

Meer info