Aangepaste kleding ouderen

Bent u op zoek naar aangepaste kleding voor ouderen? Heeft u al op andere websites gekeken, maar is het niet uw smaak? Bekijk dan onze collectie. Wij bieden zorgvrije kleding met een optimale pasvorm waarin u er goed uitziet. In onze kledingstukken voelt u zich zelfverzekerd en comfortabel. Daarnaast kunnen wij uw eigen kledingstukken vermaken, zodat het kledingstuk u meer draagcomfort biedt.

Elastische comfortabele kleding

LANCOmode begrijpt dat u er goed en stijlvol uit wilt zien. Onze uitgebreide collectie gaat met de tijd mee en bevat kledingstukken die een hoog draagcomfort bieden. Onze aangepaste kleding voor ouderen bevat veel elastische elementen die bijna niet zichtbaar zijn. Onze pantalons met elastieke band bevat bijvoorbeeld riemlussen, waardoor u nog steeds uw riem kunt dragen en het elastiek niet zichtbaar is. Door de elastische elementen wordt het draagcomfort vergroot en kleed u zich makkelijk aan en uit.

Onze mogelijkheden zijn eindeloos

Wij begrijpen dat het best lastig is om kleding te vinden die aansluit bij uw wensen en behoeften. Onze collectie is gericht op senioren en bevat elementen die het draagcomfort vergroten. Zo voorzien wij bijvoorbeeld heren- en damespantalons met katheterzakken. Ook maken wij volledige klittenband sluitingen achterin shirts, nachthemden, blouses en jassen. Wilt u een verhoogd achterpand in uw pantalon? Ook dat is mogelijk.

Aangepaste kleding vindt u bij LANCOmode

Al meer dan 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in mode voor ouderen. Door de vele jaren ervaring weten wij goed wat uw wensen en behoeften zijn aangaande kleding. Heeft u een bepaalde wens? Laat het ons dan weten, wij staan altijd open voor nieuwe ideeën. En doen onze uiterste best om met u mee te denken. Onze coupeuses zijn tot veel in staat en zullen u verrassen met uitstekende oplossingen. Voor aangepaste kleding voor ouderen bent u bij ons aan het juiste adres.